Lead Mechanical Engineer

Date:  11-Jun-2019 
Location:  Wateringen 

Duiker: Innovative partner for long-term solutions

Wij zijn Duiker Combustion Engineers b.v., een internationaal ingenieursbureau, gespecialiseerd in verbrandings- & procestechnieken voor toepassing in de (petro-)chemische industrie, gevestigd in Wateringen. Dankzij ruim 45 jaar ervaring en de hoog gekwalificeerde engineers hebben wij wereldwijd een gerenommeerde naam opgebouwd door verbrandings- & procesinstallaties met een uitstekende performance te ontwikkelen, ontwerpen, te installeren, verbeteren en te onderhouden.

En we staan niet stil. Onze ambitie is om met elkaar inventieve oplossingen te realiseren die een zinvolle bijdrage leveren aan mens & milieu. Doe jij mee?

Ben je nieuwsgierig en gericht op resultaat, samenwerking en vooruitgang? Krijg jij energie om mee te werken aan inventieve en duurzame oplossingen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Jouw functie als Lead Mechanical Engineer
Als Lead Mechanical Engineer bij Duiker Combustion Engineers ben je binnen het Product Engineering Department verantwoordelijk voor het ontwerpen van producten ten behoeve van de (petro-)chemische industrie. Deze ontwerpen maak je conform gestelde specificaties, functionaliteiten en ontwerpcodes in overeenstemming met de contractvoorwaarden. Je maakt hierbij gebruik van kennis uit de verbrandingstechniek en verschillende technieken uit de werktuigbouwkunde zoals drukvatentechniek.

Wat ga je doen?
Je komt te werken binnen het hechte, open en informele team (met 14 leden) van het Product Engineering Department. Het wordt jouw taak om, door tijdens deelname in projectteams verwachtingen goed af te stemmen met betrokkenen, ontwerpen uit te voeren en ontwerpdocumenten te vervaardigen (berekeningen van technische tekeningen). Dit doe je in overeenstemming met de contractvoorwaarden die voldoen aan de gestelde specificaties, functionaliteiten, normen en ontwerpcodes. Het resultaat van jouw werk draagt bij aan de realisatie van projectorders en de fabricage van de onderdelen daarvan. Je maakt gebruik van de nodige gegevens zoals specificaties die betrekking hebben op het project, de constructie en de materialen. Indien je afwijkingen constateert, neem je op tijd de relevante acties. Je stemt je werk af met de afdelingsmanager en de projectleider. Je zorg ervoor dat jouw vakkennis op peil is en blijft jezelf ontwikkelen binnen jouw functie.

Wat vragen we van jou?
• Voor deze functie is een specifieke werkervaring vereist van 4 á 5 jaren met het uitvoeren van ontwerpen van drukvaten (volgens één of meerdere codes), daarnaast is ervaring met andere takken van de werktuigbouwkunde een pre.
• Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding Werktuigbouwkunde/ Mechanical Engineering.
• Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk).
• Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent flexibel, resultaatgericht en proactief.
• Je draagt graag bij aan de ontwikkeling van het team. Je bent dan ook een echte teamspeler maar je hebt ook een grote mate van zelfstandigheid.
• Het leveren van een hoge kwaliteit van werk is één van jouw drijfveren! Ook onder druk van deadlines verlies jij deze kwaliteit niet uit het oog.

Wat bieden wij?
• Een salarisindicatie tussen de € 3.600,- en € 4.500,- bruto per maand bij aanvang, afhankelijk van kennis en ervaring.
• Een bedrijfseigen CAO, 38 vakantie- en verlofdagen per kalenderjaar, pensioenregeling bij PME en een winstafhankelijke loyaliteitsuitkering.
• Een uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie met een goede werksfeer.
• Een praktijkgerichte inwerkperiode en mogelijkheden om via opleidingen aanvullende kennis te verwerven zodat je je binnen de functie verder kunt ontwikkelen.
• Een jaarcontract gevolgd door een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

Interesse?
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreken de functie en de organisatie je aan? Kijk verder op onze website www.duiker.com voor meer informatie over onze organisatie of om direct te solliciteren. Je kunt je CV en motivatie ook mailen naar jobs@duiker.com.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Judith Machielse van onze afdeling HR: 0174-282700.


Other Job Openings


  • Please tell us your Name.
 
/  
 
  • Please tell us the name of your City.
 
  • Please tell us the name of your Country.
 
  • Please tell us your Phone Number.
  • Please tell us your E-mail Address.

   
  {--TYPE TERMS--}.
   
  controle number
  Type here the code from the image.
  Code does not match!
   
* Required
* Required Submitting...